Loading

Zeytinyağı Tadımı, Etiket Okuryazarlığı ile Doğru Ürüne Ulaşmanın Püf Noktaları
Tarih: 4 Ağustos 2023, Cuma
Süre: 2 saat
Saat: 17.00-19.00
Yer: alaçatı / DENEYİM NOKTASI

Eğitmen: 
Duygu Özerson Elakdar 
Uzman Zeytinyağı Tadımcısı ve Panelist
“Hiç Urla” Kurucu Ortağı (Özgeçmiş)

İçerik:
İtalya ONAOO diplomalı uzman Zeytinyağı tadımcısı ve panelist; Hiç Urla Marka kurucusu, Organik Zeytinyağı üreticisi; Duygu Özerson Elakdar tarafından verilen tadım eğitiminde zeytinyağına dair doğru bilinen yanlışları öğrenerek tadımı deneyimleyeceksiniz. Katılımcılar Urla’nın zeytin ve tarihle olan bağını dinleyecek, zeytin işleme teknikleri, ve ve kolay tadım metotlarını keşfedecekler.

•    Katılımcılar, En iyi kalite zeytinyağı nedir?
•    Doğru zeytinyağını nasıl seçebilirim?
•    Zeytinyağında kusurlar nelerdir?
•    Tadım nasıl yapılır?
•    Zeytinyağı etiketi okuma sanatı gibi birçok soruya cevaplar bulacaklar.

Standart Eğitim Paketi
•    Eğitim notları
•    Derste birlikte tadımını yapacağımız 20cl'lik 2 adet kusursuz ve 3 adet kusurlu yağ
•    Zeytinyağı Okuryazarlığına Giriş Sertifikası

*Katılımcılarımız eğitime gelirken parfüm içerikli kozmetik ürün, sabun, kolonya gibi ürünler kullanmamalı ve tadımdan 1 saat önce çay, kahve, yemek ve sigara tüketimini sonlandırmalıdırlar.

Ücret: 1.200TL (%20 KDV dahil)/kişi
Belge: Katılım Belgesi
Hesap Bilgileri: İzmir Ticaret Borsası Eğitim,
Kültür ve Sosyal Entegrasyon Vakfı BORSAV İktisadi İşletmesi
HALKBANK IBAN TR310001200942500012000010
Dekont Açıklama: Z. Tadımı, Etiket Okuryazarlığı Ödemesi
Faturalandırma: Eğitim hizmeti karşılığında
İktisadi İşletmemiz tarafından fatura kesilecektir.
Kayıt: [email protected]