Loading

Tarih: 27 Eylül 2023, Çarşamba
Süre: 2 saat
Saat: 17.00-19.00
Yer: alaçatı / DENEYİM NOKTASI
Eğitmenler: 
Esra Erülkü (Eğitmen Özgeçmiş)
Gıda Mühendisi
İTB Zeytinyağı Tadım Paneli Lideri

Bilge Keykubat (Eğitmen Özgeçmiş)
Tarım ve Gıda Yazarı 
Zeytinyağı Tadım Eğitmeni
İTB Zeytinyağı Tadım Panelisti

Amacı: 

- Ülkemiz önemli tarım ürünleri arasında olan zeytinyağının gastronomideki yerini anlatmak,
- Doğru zeytinyağının özelliklerini öğretmek,
- Zeytinyağı tadımının nasıl yapıldığını göstermek,
- Zeytinyağı tadımı yapmak,
- Zeytinyağının tarım ve gastronomi turizmindeki yerini anlatmak,
- Zeytinyağının kullanılmasını özendirmek.
İçerik:

- Zeytinyağında Duyusal Analiz Standardı
- Tadım Paneli
- Duyusal Analiz Metodu
- Olumlu ve Olumsuz Duyusal Özellikler
- Zeytinyağının Sınıflandırılması
- Zeytinyağı Tadımı
- *Katılımcılarımız eğitime gelirken parfüm içerikli kozmetik ürün, sabun, kolonya gibi ürünler kullanmamalı ve tadımdan 1 saat önce çay, kahve, yemek ve sigara tüketimini sonlandırmalıdırlar.
Ücret: Ücretsiz
Kayıt: [email protected]